Материална база

ЦПО ”Прогрес и Знание”  разполага със собствена материална база за обучения.

Учебната зала е обзаведена с 20 места за обучение на курсисти. Центъра разполага със собствена материална база за обучение по  професии - кабинет по теория  и практически занятия по всички специалности както и високо квалифициран преподавателски състав.


Обучението по практика на професията „Парамедик” се провежда в Центъра за Спешна Медицинска Помощ гр.София с който Центъра за професионално обучение „Прогрес и Знание”   има сключен договор за провеждане на обучение.


Практическото обучение по специалностите „Болногледач” и „Здравен асистент” се провежда  в дом за стари хора. както и в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" с които ЦПО „Прогрес и Знание” има сключен договор за съвместно сътрудничество. Благодарение на това сътрудничество ние  представяме на нашите курсисти възможността за обучение реална обстановка и придобиване  на висока квалификация  по упражнявана от тях професия.

За обучението по специалностите – „Шивач” , „Помощник инструктор по фитнес” , „Офис – мениджър”  и „ Продавач – консултант” Центъра има сключени договри за съвместна дейност  с подходящи фирми и организации за провеждане на необходимото теоритично и практическо обучение.

За практическото обучение по специалностите Козметика, Фризьорство, Маникюр-педикюр, Грим, Масажи – Центъра разполага и със  Студио за красота „ПРОГРЕСИВ” – което  ни е база за практическо обучение в сектора „Здраве и Красота”.